Онлайн-курс

Макарони з низьким вмістом цукру

Олена Сиротенко

Авторка курсу

Більше 550 задоволених учнів

Понад 11 років досвіду в кондитерській справі

Досвід роботи в німецькій і американській кондитерській

Засновниця «Студії десертів Креме»


Що вас чекає на курсі з приготування макарон?

Огляд інструментів та інгредієнтів для приготування ідеальних макаронс

Теоретичний матеріал


Відео, де ви побачите кожен крок


Інформація про курс

Разом ми крок за кроком приготуємо мигдальні макарони з хрусткою скоринкою та ніжною серединою! Ви отримаєте ідеально гладенькі кришечки з рівною "спідничкою".

...
У чому особливість наших рецептів макарон

  • Знижений вміст цукру
  • Більш насичений смак кришечок
  • Приготування на французькій мерензі (немає потреби варити сироп, вимірювати температуру)
  • Швидкість і зручність (кришечки можна випікати через 10 хвилин без 3 годин сушки)
  • Доступ до матеріалів 24/7 на будь-якому пристрої
  • Два базових рецепти начинки у відео: фісташка-малина; халва-шоколад
  • +10 рецептів у VIP-пакеті: дорблю-груша, лемонграс, шоколад-банан, бейліс, малина-пармезан, баунті, тірамісу, базилік-полуниця, снікерс

...
Ви навчитеся швидко робити ідеальні макарони

  • Відсаджувати кришечки будь-якого розміру
  • Підбирати температуру для випікання
  • Готувати начинки
  • Збирати макаронс разом
  • Робити різні розміри

...
Ви отримаєте відповіді на питання

  • Як зробити правильний макаронаж
  • Як позбутися порожнеч у кришечках
  • Як зробити смачну і стійку начинку
  • Як зберігати вироби
  • Які інструменти потрібні для роботи і де їх купувати.

Не втрачайте шанс навчитися пекти смачні макарони. Оволодівши цим мистецтвом, вам не буде страшна жодна духовка. Ви зможете вибрати якісні інгредієнти, з яких обов'язково вийде смачне мигдальне печиво, що запам'ятається кожному.


Обрати пакет

Самостійний – 1200 грн ($40)

  • Відео-уроки: по кришечкам, начинкам, збірці
  • Тех-карти
  • 2 рецепти начинок:
    — фісташка-малина
    — халва-шоколад

VIP – 1890 грн (~ $55)

  • Відео-уроки: по кришечкам, начинкам, збірці
  • Тех-карти
  • 10 рецептів начинок:
    — фісташка-малина
    — халва-шоколад
    — дорблю-груша
    — лемонграс
    — шоколад-банан
    — бейліс
    — малина-пармезан
    — баунті
    — базилік-полуниця
    — тірамісу
  • Рецепт глазурі для макарон
  • Трафарет для маленьких, середніх та великих кришечок
  • Підтримка шефа у закритій групі

Залишились питання? Пишіть мені!

Facebook  Instagram  Viber